Hem Nyheter Tävlingar Resultat Sponsorer Kontakt
Hojbutiken Cup 3 INSTÄLLD

Hojbutiken Cup 3 INSTÄLLD

Plats

Dammängen - Katrineholms MCC

Startdatum

18 mar, 2023 09:00

Slutdatum

18 mar, 2023 15:00

Förarinformation:

Välkomna till Hojbutiken Cup och deltävling 3, arrangör är Katrineholms MCC.

Vi kan till 2023 glädjas åt tre nya klasser, dels E0 (U85), E1 (U125) och motion 50+

Anmälan sker i Svemo TA och fysiskt på tävlingsplatsen, länk till anmälan, se anmälda förare och all övrig information finns på Endurocup.se under respektive deltävling.

Dispens för att köra Ungdom E0 ihop med Motion finns från Endurosektionen och vi vill särskilt uppmana alla förare att visa extra hänsyn mot dessa unga förare.

Läs TR, PM och tidsschema för aktuella regler och övrig information. Vi önskar förarna lycka till och hoppas att ni ska trivas på våra tävlingsdagar.

Efteranmälningsavgift +100:- på ordinarie avgift uttages från torsdag 16/3 klockan 21.00 till fredag 17/3 klockan 19.00 då anmälan stängs.

Återbud lämnas i TA! Om återbud lämnas senast 18/3 klockan 06.30 återbetalas hela anmälningsavgiften.

Avlysning av eventuell inställd tävling meddelas på endurocup.se senast 06.30 på tävlingsdagen.

Publikinformation:

Som publik kommer du att få se allt från Sveriges elitförare till glada motionärer. Tävlingarna körs på olika platser i distriktet vilket innebär korta restider mellan de olika deltävlingarna. Om ni klickar in på respektive deltävling så hittar ni information och karta till de olika tävlingsplatserna. Vi startar 09.00 med klasserna dam, motion & ungdom, när dessa klasser kört klart startar elit/senior, junior & bredd klasserna. Samtliga förare ska under en förutbestämd tid om ca 1,30-2,00 timmar köra ett visst antal varv, den förare som gör detta på kortast tid vinner, mellan varje varv har föraren möjlighet till service/vila. Förutom att se förarna tävla så kan följa tidtagningen live via mobiltelefon, om du inte själv kan vara på plats i skogen så tar du fram datorn hemma i soffan och följer just din favoritförare. Kom ihåg att vara uppmärksam om du befinner dig ute i skogen, motorcyklarna kör fort och banan är inte avspärrad överallt. Som publik hoppas vi att ni gynnar våra arrangörer genom att handla en kopp kaffe eller varför inte några korvar i serveringen.

Vi hoppas att ni får en trevlig dag i skogen! Tävlingsdagen avslutas ca 15.00

Press/Media:

Använd gärna "Press-väst eller liknande". Kom ihåg att vara uppmärksam om du befinner dig ute i skogen, motorcyklarna kör fort och banan är inte avspärrad överallt.

Funktionärsinformation:

Vi tackar alla funktionärer som ställer upp i ur och skur, utan funktionärer blir det inga tävlingar! Kontakta aktuell arrangör om just du känner för att hjälpa till som funktionär på en deltävling.