Hem Nyheter Tävlingar Resultat Sponsorer Kontakt
Hojbutiken Cup 2

Hojbutiken Cup 2

Plats

Svanstabanan - Nyköping

Startdatum

19 feb, 2022 09:00

Slutdatum

19 feb, 2022 15:00

Liveresultat:

Ni följer förarnas varvtider LIVE på endurocup.se/live alternativt klickar ni på den "BLÅ färgade banderollen" högst upp på startsidan, den är synlig från 09.00 på tävlingsdagen.

Förarinformation:

Ny enduro-cup! Välkomna till Hojbutiken Cup och deltävling 2, arrangör är Nyköpings MS.

Anmälan sker i Svemo TA och fysiskt på tävlingsplatsen, länk till anmälan, anmälda förare, TR & karta finns här ovan och på Endurocup.se under respektive deltävling.

Läs TR, PM och tidsschema för aktuella regler och övrig information. Vi önskar förarna lycka till och hoppas att ni ska trivas på våra tävlingsdagar.

Efteranmälningsavgift +100:- på ordinarie avgift uttages från torsdag 17/2 klockan 21.00 till fredag 18/2 klockan 21.00 då anmälan stängs.

Återbud lämnas i TA! Om återbud lämnas senast 18/2 klockan 21.00 återbetalas hela anmälningsavgiften.

Tävlingen tillämpar MAX TID vilket innebär att föraren ska ha slutfört samtliga varv inom denna tid, om föraren inte gjort detta räknas det sista varvet bort från resultatet.

Publikinformation:

Som publik kommer du att få se allt från Sveriges elitförare till glada motionärer. Tävlingarna körs på olika platser i distriktet vilket innebär korta restider mellan de olika deltävlingarna. Om ni klickar in på respektive deltävling så hittar ni information och karta till de olika tävlingsplatserna. Vi startar 09.00 med klasserna dam & motion, när dessa klasser kört klart startar elit/senior & junior klasserna. Samtliga förare ska under en förutbestämd tid om ca 1,30-2,00 timmar köra ett visst antal varv, den förare som gör detta på kortast tid vinner, mellan varje varv har föraren möjlighet till service/vila. Förutom att se förarna tävla så kan följa tidtagningen live via mobiltelefon, om du inte själv kan vara på plats i skogen så tar du fram datorn hemma i soffan och följer just din favoritförare. Kom ihåg att vara uppmärksam om du befinner dig ute i skogen, motorcyklarna kör fort och banan är inte avspärrad överallt. Som publik hoppas vi att ni gynnar våra arrangörer genom att handla en kopp kaffe eller varför inte några korvar i serveringen.

Vi hoppas att ni får en trevlig dag i skogen! Tävlingsdagen avslutas ca 14.30

Press/Media:

Använd gärna "Press-väst eller liknande". Kom ihåg att vara uppmärksam om du befinner dig ute i skogen, motorcyklarna kör fort och banan är inte avspärrad överallt.

Funktionärsinformation:

Vi tackar alla funktionärer som ställer upp i ur och skur, utan funktionärer blir det inga tävlingar! Kontakta aktuell arrangör om just du känner för att hjälpa till som funktionär på en deltävling.

Fler tävlingar

Inga fler tävlingar hittades.